برخی از افراد که بینی های استخوانی دارند، بینیشان پوست نازک دارد.
و از فرم بینی خود ناراضی هستند. از سوی دیگر، برخی دیگر دارای بینیهای گوشتی هستند که بخش زیادی از آن را غضروف تشکیل داده. همه فکر می کنند فرم و اندازه بینی به صورتشان نمی آید و به همین دلیل است که می خواهند جراحی بینی انجام دهند.
از اینرو در مورد این نوع بینی ها، ویژگی های آنها صحبت خواهیم کرد.
احتمالا در مورد انواع بینی زیاد شنیده اید.
برخی بینی ها را بر اساس قومیت و نژاد افراد دسته بندی می کنند و برخی دیگر آن ها را به عنوان بینی گوشتی در مقابل بینی استخوانی طبقه بندی می کنند. این افراد ناراضی برای تغییر حالات صورت خود نزد جراحان پلاستیک می آیند.
جراحی بینی یکی از رایج ترین جراحی های زیبایی در ایران مانند بسیاری از نقاط جهان است. مردان و زنان ایرانی تمایل به داشتن بینی اروپایی دارند که به نظر آنها بهترین نمای صورت است.
برجسته ترین ویژگی بینی های استخوانی قوز، کشیدگی بینی و برآمدگی های زبر و آسیب رساندن به جذابیت صورت است.
اغلب، عدم تقارن صورت ناشی از صدمات تصادفات است. که بیشتر در نمای جانبی صورت افراد مشهود است. که همین ترکیب صورت را نامطلوب می کند.
همانطور که قبلا ذکر شد، در ایران عموما بینی ها را به دو گروه گوشتی و استخوانی تقسیم می کنند.
این طبقه بندی مبنای علمی ندارد، اما در ایران جراحان از این اصطلاحات برای ارتباط بهتر با بیماران استفاده می کنند. تفاوت عمده بین آنها ضخامت پوست بینی است. در حالی که پوست ضخیم بینی های چاق را می پوشاند، بینی های استخوانی پوست نازک تری دارند و لایه چربی دارند. بینیهای گوشتی شکل پذیری کمتری دارند، در حالی که بینیهای استخوانی کوچکتر و شکلدارتر میشوند.
در جراحی بینی هر دوی این ویژگی ها مورد نیاز است. جراح باید بتواند اطراف بینی را منقبض کند که کار ساده ایست.
و نوک بینی را شکل می دهند، کاری که انجام آن دشوارتر است.
در حین جراحی، انحراف و انحنای تیغه بینی (غضروف تقسیم کننده سوراخ بینی به دو قسمت) ثابت می شود.
برای رفع برآمدگی بالای بینی، یک جراح ماهر مطمئن می شود که عمل جراحی مشکلی برای تنفس بیمار ایجاد نمی کند. سپس به برطرف کردن این قسمت می پردازد.