یکی از نکته هایی که باید پیش از عمل بینی به آن توجه شود این است که هدف از انجام عمل جراحی بینی چیست و به چه دلیلی باید اقدام به ایجاد تغییرات در بینی کرد.
بوجود آوردن تغییرات در بینی با اهداف مختلفی از جمله (کم کردن سایز بینی ، برداشتن قوزبینی ، درمان انحراف بینی ، درمان پولیپ بینی ) انجام می گردد . افرادی که به علت های درمانی از روش رینوپلاستی استفاده می کنند ، باید بدانند که به احتمال زیاد مجبوربه ایجاد تغییرات زیبایی نیز خواهند شد.
در جلسه مشاوره ای که پیش از عمل با پزشک برگزار می شود هدف فرد و انتظارات وی از نتیجه عمل بینی مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد . پزشک انتظارات شما را از نتیجه عمل با شرایط فعلی بینی و روش های در دسترس برای انجام این عمل در نظر میگیرد و بهترین روش را برای برطرف کردن مشکلات بینی و رساندن شما به هدف و نتیجه مطلوب انتخاب می نماید.
انتخاب جراح بینی خوب جزو مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی می باشد که شما باید به آن توجه کنید. به صحبت های جراح خود درمورد توانایی های جراحی دماغ در اصلاح ایرادات بینی شما کاملا توجه کنید. به این امر کاملا دقت کنید که بینی های زیبا و دارای عملکرد طبیعی معمولا با آنچه در مدل های اینستاگرامی می بینید متفاوتند. اصولا بینی هر فرد، باید با توجه به خصوصیات ساختار استخوانی – غضروفی – پوستی همان فرد تغییر کند نه براساس طرح و مدلی که در اینترنت پیدا می کنید. براین اساس به جای اینکه حواس خود را معطوف یافتن مدل کنید، سعی کنید واقع گرا باشید.
رژیم رفتاری پیش ازعمل بینی
- عدم مصرف خانیا تحداقل به مدت ۱۴ روز پیش از عمل
- عدم استفاده از داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین و ایبوبروفن (در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید و اجبار در مصرف چنین داروهایی دارید حتما با پزشک درمیان بگذارید.)
- عدم استفاده از هرگونه دخانیات و نیکوتین حداقل به مدت ۱۴روز پیش از رینوپلاستی
- نوشیدن آب و مایعات به میزان کافی در روز قبل از عمل
- استحمام بدن در روز قبل از عمل بینی
- مصرف داروها و توصیه های غذایی پزشک برای مرحله پیش از عمل بینی
- آماده سازی غذاهای نرم و مقوی برای دوره نقاهت بعد ازعمل
- تراشیدن موهای صورت برای آقایان پیش از انجام عمل بینی الزامی است
- بانوان در روز عمل هیچگونه آرایشی بر روی صورت خود نباید داشته باشند
اقدامات قبل از جراحی بینی
- انجام دستورالعمل هایی که جراح بینی برای انجام جراحی برای شما شرح می دهد ضروری است.
- آزمایش خون قبل از عمل بینی جزو مهم ترین موارد می باشد که باید انجام شود و شامل بررسی سلول های خونی و تست های انعقادی خون می باشد. از نظر قانونی در مورد همه خانم ها، این آزمایشات باید شامل تست حامگی نیز باشد. براساس تشخیص پزشک، آزماشات دیگری نیز ممکن است درخواست شوند. جواب آزمایشات را با خود در روز جراحی همراه داشته باشید.
- در صورتی که پزشک تشخیص دهد برای بررسی بهتر بینی و سینوس های شما نیاز به انجام سی تی اسکن نیز هست، حتما آن را هم انجام دهید و در روز عمل با خود بیاورید.
- یکی دیگر از اقدامات قبل از جراحی بینی که درمورد همه جراحی های زیبایی ، جراح از شما درخواست می کند این است که به مرکز عکاسی پزشکی ای که به شما معرفی می کند تشریف ببرید تا عکس های مربوطه را از شما اخذ کنند. این عکس ها، بسیار مهم و به منزله نقشه جراحی دماغ شما می باشند و باید با نورپردازی های خاصی انجام شوند تا خطوط و نقاطی که در جراحی مدنظر است را به وضوح نشان دهند. هر جراح برحسب تجربه خود و تعاملی که با این مراکز دارد نوع خاصی از نورپردازی را مدنظر دارد. براین اساس صرفا به مرکزی که به شما معرفی می شود مراجعه نمایید وگرنه ممکن است ناچار شوید عکس ها را تکرار کنید.
- از دو هفته قبل از عمل از داروهایی مانند مکمل هایی مثل روغن ماهی، ویتامین C ، ویتامین E و داروهای گیاهی استفاده نکنید.
- اگر به بیماری خاصی دچار هستید یا داروی خاصی استفاده می کنید به جراح بینی خود اطلاع دهید.
- توافق کلی وجود دارد که عادت ماهانه، تاثیری بر جراحی ندارد پس اگر دچار این حالت بودید نگران نباشید.
- شب قبل از عمل بینی استحمام کنید و خواب کامل داشته باشید. استفاده از آرامبخش های ملایم برای خواب بهتر در این شب ایرادی ندارد.
- باید دست کم به مدت هشت ساعت قبل از عمل بینی ناشتا باشید.
- یکی از مهم ترین اقدامات قبل از جرحی بینی که توصیه می شود این است که قایان کاندید عمل باید ریش و سبیل های خود را برای انجام این جراحی زیبایی بینی بتراشند.
- حداقل یک ساعت قبل از عمل دماغ برای انجام هماهنگی های لازم در بیمارستان یا کلینیک زیبایی حاضر باشید.
- روز عمل لباس راحت بپوشید.
- در روز جراحی حتما با یکی از آشنایان یا بستگان که توانایی مراقبت بعد از عمل را دارد به مرکز جراحی دماغ مراجعه کنید.
- حتما مدارک شناسایی با خود به همراه داشته باشید.
- افراد زیر ۱۸ سال حتما باید رضایت نامه ولی خود که به خط ایشان نوشته شده باشد و مستند به امضا و اثر انگشت باشد را جهت انجام مراحل قانونی به پذیرش ارایه کنند. براساس قوانین کشوری، تمام خانم های متاهل نیز باید رضایت نامه مشابهی را از همسر خود داشته باشند.