عمل بینی استخوانی یا بینی گوشتی
دو نوع بینی به طور کلی برای رینوپلاستی هست که در نظر گرفته می شود :
و البته ضخامت پوست در آن ها. بینی استخوانی پوستی نازک و یا تقریبا ضخیم دارد. اما بینی های گوشتی پوست ضخیمی دارند. بخاطر همین نازکی پوست بینی های استخوانی، جزییات ساختار بینی آن قابل تشخیص است. این بینی ها معمولا غضروف سفت تری دارند که باعث می شود نوک بینی شیب نرم و بدون افتادگی داشته باشد.
بینی های گوشتی هم جزییات بینی مشخص نیست. و البته غضروف. بخاطر ضخامت پوست. علاوه براین، این بینی ضعیف تر و غضروف نازک تری دارند. گاها هم این موارد همیشه صدق نمی کنند. ممکن است بینی های استخوانی باشند که پوست ضخیمی دارند یا بینی های گوشتی باشند که غضروف محکم تری دارند.
چالشی در جراحی های بینی گوشتی می باشد که بر سر تغییرشکل نوک بینی است. در بینی های گوشتی، نتیجه خوب آن به طرفین بینی و البته شکل نوک بینی بستگی دارد. با این حال به خاطر امکان دفورمیشن بخش پاینی بینی بعد از عمل باشد. و بخاطر غضروف ضعیف و پوست سفت آن باشد. درنتیجه در حال حاضر از تکنیک هایی استفاده می شود که نوک بینی در این مدل بینی ها دچار افتادگی نشوند.
در بینی های استخوانی هم تغییرات جزیی در ساختار بینی دیده میش ود. برخلاف بینی های گشوتی، این بینی ها چربی زیر پوست ندارند. تورم بعد از جراحی هم در این مدل بینی ها نسبت به بینی های گوشتی کمتر است. در بینیهای استخوانی، جراح با دقت بالایی انجام می دهد. درنتیجه ممکن است بعد از جراحی تقارنی دیده نشود. انتخاب یک جراح باتجربه و خبره بسیار مهم است. برای اینکه به نتیجه خوبی برسید.
شکل های رایج و طبیعی برای بینی های ایرانی ها :
یک بینی طبیعی در این افراد یعنی نوک بینی به سمت بالا نیست. و بریج بینی خیلی خمیده شکل نیست.
معمولا همان استایل طبیعی در رینوپلاستی را دریافت می کنند.